+++      Vledderveen is weer voorzien van bloemetjes      +++      Opgave Sinterklaasfeest kan nog tot maandag!!!      +++      De Sint in het Café zaterdag 22 november      +++      Sinterklaas komt naar Vledderveen      +++      Tweede workshop taarten maken wederom groot succes!      +++     
Welkom

Vledderveen 1d81571c80 o


Welkom in Vledderveen (GN), U bent nu op de website van Vledderveen Groningen, een klein dorp met een kerk en een kroeg, onder de rook van Stadskanaal.

 

Op deze website kunt U allerlei informatie vinden over Vledderveen. Vledderveen, zoals het vroeger was, over hoe het nu is, en over wat er allemaal staat te gebeuren.

 

 

  

  

 

Laat ons via een bericht in het gastenboek weten wat u ervan vindt. En wilt u informatie met ons delen dan kunt u dat kwijt op ons hotmail-adres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

De redactie is in handen van Mariëtte Bodde en de inhoud van de website staat onder verantwoordelijkheid van het bestuur van de Vereniging Plaatselijk Belang Vledderveen.

 download 2Kerk

De redactie wenst U veel plezier op onze website!