+++      Zeer geslaagde bijeenkomst Snel Internet!      +++      Sinterklaas komt naar Vledderveen      +++      Voorlichtingsavond Pilot Snel Internet      +++      Kennisgeving overlijden van de heer Potze      +++      De kinderactiviteit a.s. zaterdag gaat niet door!      +++     
Welkom

IMG 0515 HuismanMedia


Welkom in Vledderveen (GN), U bent nu op de website van Vledderveen Groningen, een klein dorp met een kerk en een kroeg, onder de rook van Stadskanaal.

 

Op deze website kunt U allerlei informatie vinden over Vledderveen. Vledderveen, zoals het vroeger was, over hoe het nu is, en over wat er allemaal staat te gebeuren.

 

 

  

  

 

Laat ons via een bericht in het gastenboek weten wat u ervan vindt. En wilt u informatie met ons delen dan kunt u dat kwijt op ons hotmail-adres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

De redactie is in handen van Mariƫtte Bodde en de inhoud van de website staat onder verantwoordelijkheid van het bestuur van de Vereniging Plaatselijk Belang Vledderveen.

 download 2Kerk

De redactie wenst U veel plezier op onze website!